Nieuws

Introductieworkshops Pesso-therapie in Oosterbeek

Naamloos2

Introductieworkshop Pesso-therapie 18 mei 2019 van 09.30-17.00 uur in Oosterbeek
Voor professionals die aan den lijve willen kennismaken met deze methodiek door middel van deelname aan oefeningen en participatie in een of twee therapiestructures. In deze workshop wordt dieper ingegaan op de therapeutische techniek van lichamelijke limitering.
Download hier de bijlage.

Pre-workshop 17 mei 2019 van 10.00-12.30; Pesso-therapie bij begaafdheid en sensitiviteit
(alleen te volgen in combinatie met de introductieworkshop)
Op verzoek een interactieve, visueel afwisselende voorbeschouwing over de meerwaarde van Pesso-therapie bij psychisch en/of lichamelijk vastgelopen (hoog)begaafde en/of (hoog)sensitieve (jong) volwassen cliënten. Er wordt een top-down kapstok geboden om de toelichting van de theorie van Pesso-therapie en de ervaringen die opgedaan worden tijdens de introductieworkshop aan op te kunnen hangen. Download hier de bijlage.

Datum, tijd, beschikbare plaatsen en kosten
Pre-workshop: Vrijdag 17 mei 10.00-12.30, inclusief koffie en thee. Beschikbare plaatsen 10 en alleen te volgen in combinatie met de introductieworkshop. Kosten 30 euro.
Introductieworkshop: Zaterdag 18 mei van 09.30-17.00 uur, inclusief koffie en thee. Beschikbare plaatsen: min. 12 en max. 18 deelnemers. Kosten 100 euro.

Plaats
Pre-workshop: Gezondheidscentrum de Dennenkamp, Praktijk Psynergiek Oosterbeek, Generaal Urquhartlaan 18 R, 6861 GG Oosterbeek (tweede verdieping, kamer 2.09).
Introductieworkshop: Joubertweg 10, 6861 DN in Oosterbeek (Groepsruimte praktijk Fysiocare).

Aanmelding
Aanmelden voor Pre-workshop en/of Introductieworkshop kan bij Annemarie Gerritsen, Praktijk Psynergiek Oosterbeek via een mail naar ag@psynergiek-oosterbeek.nl. Na bevestiging van aanmelding volgen de betalingsinstructies en is de aanmelding definitief.

Kunstenaar afbeelding (monotype)
Jacky Geurts, Studio Jackaroo, http://www.jackaroo.nl/bio/.